Η EnergyIntel Εξελίσσεται και μετεξελίσσει και την Εταιρική Ταυτότητα της

Λευκωσία, 08/08/2023 — Η EnergyIntel, κορυφαίος πάροχος λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρουσιάζει με περηφάνια τη μετεξέλιξη της εταιρικής ταυτότητάς της, η οποία αποτυπώνει και εκφράζει την 20ετή ιστορική εξέλιξη της εταιρείας και την αποστολή της για τον μετασχηματισμό της ενέργειας προς ένα βιώσιμο μέλλον. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες στον τομέα τους εταιρείες στρατηγικής επικοινωνίας Consulo Convergent Coms και Reef & Co, αναζητήθηκε η εταιρική εικόνα που θα μπορούσε να εκφράσει την σημερινή EnergyIntel.

Από τον Ηλιανθό στην Κομψότητα και στον Μινιμαλισμό: Η ιστορία πίσω από τη νέα εμφάνιση.

Αρχικά αναγνωρίσιμη από το λογότυπο με τον ηλιανθό, που συμβολίζει την ηλιακή ενέργεια και την οργανική ανάπτυξη, η εταιρεία έχει μεταβεί σε έναν μινιμαλιστικό και σύγχρονο σχεδιασμό, με το αφαιρετικό, μεν παγκοσμίως αναγνωρίσιμο, σύμβολο της ηλεκτρικής ενέργειας. Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει την ουσία της εξέλιξης και προσαρμογής που χαρακτηρίζει την EnergyIntel ως μια εταιρεία που βρίσκεται στην ακμή της τεχνολογίας ενέργειας.

“Καθώς εξελισσόμαστε, θέλαμε η εταιρική μας εικόνα να αντικατοπτρίζει όχι μόνο την κληρονομιά μας, αλλά και το μέλλον μας. Είμαστε περήφανοι για τις ρίζες μας, αλλά είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι για αυτό που μας περιμένει. Η νέα μας ταυτότητα είναι μια επαναβεβαίωση του οράματός μας να είμαστε πρωτοπόροι στην ενεργειακή βιομηχανία,” δήλωσε η Ευγενία Ηροδότου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της EnergyIntel.

 

Ένα Ταξίδι Προς το “Energy Evolved”

Το “Energy Evolved” δεν είναι απλώς ένα σλόγκαν· είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας της EnergyIntel. Ιδρύθηκε το 2006 και από τότε έχει αφοσιωθεί στην προώθηση λύσεων ανανεώσιμης ενέργειας για κατοικίες, εμπορικούς χώρους, την ηλεκτροκίνηση, καθώς και σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη μεγάλων φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμικών πάρκων. Σε όλα αυτά, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της EnergyIntel ήταν πάντα και παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας, κατέχοντας πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε τομείς που κυμαίνονται από τα θερμικά υλικά αποθήκευσης έως τις πρωτοποριακές τεχνικές μετατροπής ενέργειας.

Η Υπόσχεση ενός Βιώσιμου Μέλλοντος

Η EnergyIntel παραμένει αταλάντευτη από το αρχικό της όραμα να συμβάλει στην αντικατάσταση της παγκόσμιας εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα με καθαρότερες, βιώσιμες επιλογές. “Η μετεξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας έρχεται σε μια στιγμή που ο κόσμος χρειάζεται μια εξελιγμένη προσέγγιση στην ενέργεια. Είναι ένα σαφές μήνυμα ότι συνεχίζουμε να είμαστε δεσμευμένοι στον εκσυγχρονισμό του τρόπου παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας,” πρόσθεσε η Ευγενία Ηροδότου.

Σχετικά με την EnergyIntel

Η Εξέλιξη της Ενέργειας αποτελεί το σημείο επικέντρωσης της EnergyIntel από την ίδρυσή της το 2017. Η εταιρεία προσφέρει ενεργειακές λύσεις από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε οικιακά και εμπορικά κτίρια, καθώς και στην ηλεκτροκίνηση, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σημαντικά σε μεγάλα φωτοβολταϊκά και θερμοηλιακά πάρκα. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της EnergyIntel είναι ο κεντρικός πυλώνας λειτουργίας της εταιρείας, προσφέροντας κορυφαίες τεχνολογικές συμβουλές στους πελάτες της, ενώ αναπτύσσοντας τεχνολογία έχει εξασφαλίσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογικές λύσεις ενέργειας που κυμαίνονται από καινοτόμα υλικά θερμικής αποθήκευσης μέχρι και εξελικτικές μεθόδους μετατροπής ενέργειας. Στόχος της EnergyIntel είναι να συμβάλει έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα της ανθρωπότητας για ένα βιώσιμο μέλλον, βάζοντας τέλος στην εξάρτηση του πλανήτη από τα ορυκτά καύσιμα.