Τα παιδιά του GDA Kids Football Performance Camp, με τη βοήθεια της EnergyIntel, ανακτούν… την ενέργεια που τους ανήκει!

Αφήνοντας πίσω τους έναν δύσκολο χειμώνα που τα έφερε μακριά από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, το καλοκαίρι υπόσχεται στα παιδιά την ξεγνοιασιά αλλά και τη δράση που τόσο αγαπούν! Ενστερνιζόμενη πλήρως τον στόχο να ξαναχαρίσει στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους το χαμόγελο και τη χαρά, η EnergyIntel κάνει… σέντρα στο πιο υποσχόμενο παιδικό summer camp!

  • Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το GDA Kids Football Performance Camp θέτει ως κεντρικό στόχο να αναπληρώσει με ουσιαστικό αλλά και μεθοδικό τρόπο τον πολύτιμο χρόνο που τα παιδιά έχασαν μακριά από το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο! Η διάρκεια του camp έχει οριστεί από τις 28/6 έως τις 23/7, με ένα καθημερινό δομημένο και ασφαλές πρόγραμμα που αναμένεται να κρατήσει τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου δημιουργικά απασχολημένους τους φιλόδοξους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλήρως εξοπλισμένο στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας, εκτός από τον καταξιωμένο διεθνή άσο Νεκτάριο Αλεξάνδρου, την ευθύνη του προγράμματος έχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, προπονητές, γυμναστές, διατροφολόγοι, αλλά και εμψυχωτές που αναλαμβάνουν την πολύπλευρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διασκέδαση, αλλά και στη σωστή ψυχοκινητική τους εξέλιξη, μέσα από αντικειμενικές αξιολογήσεις που οριοθετούν τη φυσική τους κατάσταση και τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Τα τμήματα είναι 16μελή και αφορούν σε παιδιά από 8-15 ετών.

  • Η παρουσία της EnergyIntel

Με υψηλό αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης, η EnergyIntel αναλαμβάνει την ενεργειακή κάλυψη των αναγκών του GDA Kids Football Performance Camp, δηλώνοντας το δυναμικό «παρών» και την έμπρακτη στήριξη στο camp μέσα από διπλή χορηγία, τόσο αυτόνομα ως Χρυσός Χορηγός, όσο και ως μέλος του SupportCY της Tράπεζας Κύπρου. Συγκεκριμένα, μέσω του δικτύου SupportCY, η ΕnergyIntel υποστηρίζει την απονομή δωρεάν υποτροφιών σε παιδιά ειδικών κατηγοριών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο summer camp.

Παράλληλα, φιλοδοξεί να εξοικειώσει τις μελλοντικές γενιές με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και τη χρησιμότητά τους στο να έρθουμε πολλά βήματα πιο κοντά στην πραγματικότητα ενός πράσινου και βιώσιμου πλανήτη.

Με μεγάλη αγάπη προς το ποδόσφαιρο ως το άθλημα που ενώνει όσο κανένα τους ανθρώπους και γεφυρώνει τις αντιθέσεις, η EnergyIntel πιστεύει στη δύναμη της άθλησης να επαναχαράξει τα δεδομένα για να ξαναχτίσουμε σταδιακά και σε υγιέστερες βάσεις τη ζωή μας. Συνεχίζοντας την αδιάλειπτη κοινωνική της παρουσία και προσφορά, η EnergyIntel σε συνεργασία με το GDA Kids Football Performance Camp, θέτει τα κίνητρα και στρέφει την προσοχή του κοινού στη σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη και τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών.

Τα παιδιά είναι, άλλωστε, η πολυτιμότερη… ενέργεια και επένδυση για το μέλλον μας!