Η EnergyIntel ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Reconcept Green Global Investments

Η EnergyIntel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει περήφανα τη συμφωνία της με την εταιρεία Reconcept Green Global Investments.

Η Reconcept είναι ένας ανεξάρτητος επενδυτικός οργανισμός διαχείρισης κεφαλαίων, με έδρα το Αμβούργο και  ηγείται της γερμανικής αγοράς στις επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ΑΠΕ.

Με 20 χρόνια επενδυτικής εμπειρίας στον τομέα των ΑΠΕ, η Reconcept έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας επενδυτικές ευκαιρίες, σε ελκυστικά “πράσινα” πακέτα και αγορές, μεταφράζοντάς τις σε σαφείς επενδυτικές προσφορές προσαρμοσμένες στους μεμονωμένους επενδυτικούς στόχους των επενδυτών.

Η Reconcept επενδύει συνεισφέροντας ενεργά σε ένα καθαρότεροφωτεινότερο μέλλον, μέσω βιώσιμων επενδυτικών προϊόντων, όπως  σε προνομιακές καταβολές κεφαλαίων, δικαιώματα συμμετοχής και ομόλογα, που χρηματοδοτούν την διαρκή ανάπτυξη εγκαταστάσεων ΑΠΕ. Η Reconcept ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα της EnergyIntel ως κύριος χορηγός και εταίρος για την υλοποίηση της λύσης PayGreen στην κυπριακή αγορά σε έργα που ενσωματώνουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η PayGreen είναι η πρόταση της EnergyIntel σε κάθε Εμπορικό & Βιομηχανικό καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση ορυκτών καυσίμων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Το PayGreen είναι ένα από τα εργαλεία που εφαρμόζονται με σκοπό  την ενίσχυση της ταχύτερης ανάπτυξης της παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκές και άλλες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Συμβάλλει άμεσα στην προσπάθεια της εταιρείας να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και να υποστηρίξει την επίτευξη των στόχων της χώρας μας προς τις επιδιώξεις της ΕΕ για τη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την άμεση μείωση των εκπομπών ρύπων.