EnergyIntel: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για μας και τις υπηρεσίες μας!

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η EnergyIntel είναι μια αξιόπιστη εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με κύριες δραστηριότητες στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα τελευταία 15 χρόνια.

Η EnergyIntel συμμετείχε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών ενεργειακών έργων στην Κύπρο και την Ελλάδα (Συνολική χωρητικότητα έργου 75MW με εκτιμώμενη εξοικονόμηση 187GWh) και δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο σε τράπεζες όσο και σε επενδυτικά ταμεία για την ανάπτυξη ενεργειακών έργων στην Κύπρο.

Όραμά μας, να βοηθήσουμε ώστε, το αγαθό της ενέργειας, να φτάσει σε όλους. Να δημιουργήσουμε νέες δυνατότητες, να διευρύνουμε τους ορίζοντες, να προσφέρουμε νέες επιλογές. Με κορυφαία τεχνολογία. Με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και συναίσθηση ευθύνης. Με τη δέσμευση πως μπορούμε να φέρουμε, σε κάθε σπίτι, το Μέλλον της ενέργειας. Σήμερα.


ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ!

Η εταιρεία EnergyIntel ιδρύθηκε με στόχο να φέρει τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου. Από τότε, προχωράει με σταθερά βήματα, διαγράφει ανοδική πορεία και συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτη δύναμη. Για ένα Μέλλον γεμάτο ενέργεια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Η EnergyIntel, μελετά τις ανάγκες σου και σχεδιάζει πρωτοποριακές υπηρεσίες, για κάθε οικιακό καταναλωτή, επιχειρήσεις ή βιομηχανίες.

Δίνουμε αξία στα απλά πράγματα. Εφαρμόζουμε την απλότητα στις δράσεις μας, στη σχέση μας με τους πελάτες, στα προϊόντα που σχεδιάζουμε, στις λύσεις που προτείνουμε. Και δίνουμε όλη μας την ενέργεια, για να γίνει η καθημερινότητα όλων, εύκολη και απλή. Η EnergyIntel παρέχει στην Κυπριακή αγορά έναν συνδυασμό Υπηρεσιών, συμβάλλοντας να επιτύχει τους στόχους της ΕΕ για διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Αποτυπώνοντας τον ήλιο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας είναι το αποτέλεσμα της εκτεταμένης εμπειρίας μας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες. Βασίζεται σε μια ισχυρή δέσμευση για έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και πρότυπα σε όλη τη βιομηχανία, και καλύπτει τόσο τη ζήτηση των επιχειρήσεων όσο και την τεχνολογία των πελατών.

INNOVATION – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στον πυρήνα της σκέψης μας είναι η δημιουργία, η εξέλιξη, η καινοτομία. Δε σταματάμε να αναζητάμε νέες ιδέες, να τολμάμε αυτό που άλλοι θεωρούν αδιανόητο, να θέτουμε καθημερινές προκλήσεις, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Κοιτάζουμε ψηλά, φτάνουμε ψηλότερα!

IntelCon

Η εταιρεία μας, η Energyintel Services Ltd, κατάφερε να συμμετάσχει στο «Σχέδιο επιχορήγησης για την ενίσχυση της επιχειρηματικής καινοτομίας» με την πρόταση έργου INTELCON για να εξασφαλίσει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ για έρευνα και καινοτομία για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων προϊόντων με σκοπό τη διάθεση του INTELCON στις εγχώριες και ευρωπαϊκές ή ακόμη και παγκόσμιες αγορές Το IntelCon είναι ένα προηγμένο σύστημα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ως πλατφόρμα που διασυνδέει τις Ανανεώσιμες και Συμβατικές Πηγές Ενέργειας με τους Καταναλωτές (θέρμανση / ψύξη, ζεστό νερό και ηλεκτρικό ρεύμα). Η πλατφόρμα εφαρμόζει αλγόριθμους προηγμένης και τελευταίας τεχνολογίας με το συνδυασμό τεχνικών τεχνητής νοημοσύνης που εκμεταλλεύονται πλήρως την καταγραφή προτύπων συμπεριφοράς χρήστη. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια συνεχής βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος χωρίς συμβιβασμούς με τα επίπεδα άνεσης διαβίωσης των χρηστών και τελικά επίτευξη μηδενικής ενέργειας στα κτίρια.

Electron

Electron247 Φάση Α – Αυτονομία 24 ωρών, Βραβείο επιχορήγησης! Στις 12/05/2020, η EnergyIntel υπέγραψε με υπερηφάνεια το συμβόλαιο με την RIF για επιχορήγηση 1,0 εκατομμυρίου ευρώ που αρχικά ανατέθηκε στις 30/01/2020. Η επιχορήγηση αποτελεί μέρος του προγράμματος Καινοτομία / Επανεκκίνηση 2016-2020 των εθνικών προτάσεων για προσκλήσεις καινοτομίας στις ΜΜΕ, στο πλαίσιο των δομημένων ταμείων της ΕΕ σύμφωνα με τη στρατηγική «Ευρώπη 2020» για έξυπνη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη. Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα του αφοσιωμένου προσωπικού, των εμπειρογνωμόνων και των στρατηγικών συμμαχιών μας, που εργάζονται σε όλους τους τομείς των ΑΠΕ προκειμένου να αυξήσουν ουσιαστικά τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στα επίπεδα που απαιτούνται για τον στόχο της ΕΕ 2020 για σχεδόν μηδενική εκπομπή άνθρακα.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Κοιτάζουμε το Μέλλον με καθαρό βλέμμα και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό, κύριο μέλημα και προτεραιότητά μας είναι το Περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μετάβαση σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα για τις επιχειρήσεις και εφαρμόζουμε κάθε βιώσιμη πρακτική για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο. Να είμαστε πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της αλλαγής του κόσμου ως αξιόπιστου συνεργάτη αειφόρας, δημιουργώντας αξιόλογες, αποδοτικές, ενεργειακές λύσεις ΑΠΕ που παρέχονται με πάθος, εξειδίκευση, ομαδική εργασία και αδιάκοπη εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών μας.