Δοκιμάστε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες με πρακτική άσκηση δίπλα στην ομάδα της EnergyIntel

EnergyIntel, ηγέτιδα εταιρεία στην εφαρμογή των Α.Π.Ε. σε κυπριακό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους φοιτητές των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου την ευκαιρία της πρακτικής άσκησης μέσα στις πραγματικές συνθήκες του ανταγωνισμού που διέπουν την καθημερινή απαιτητική λειτουργία μιας αναγνωρισμένης εταιρείας όπως της EnergyIntel.

Με συνέπεια στο μότο «Διαμορφώνουμε εμείς τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε», η EnergyIntel αναλαμβάνει τη μύηση της νέας γενιάς εργασίας στους κανόνες αγοράς, προετοιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο το έδαφος για τους νέους πρωτοπόρους επαγγελματίες. Με πίστη και ελπίδα στις απεριόριστες δυνατότητες των μελλοντικών επιστημόνων, ενισχύουμε την πρακτική τους κατάρτιση που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τη θεωρητική τους ετοιμότητα. Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και προσφέρουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης που δεν περιορίζονται μόνο στη θεωρητική γνώση αλλά ακουμπούν και το φάσμα της πραγματικής απασχόλησης. Με το πέρας των σπουδών του, ο πτυχιούχος του Πανεπιστημίου βγαίνει στην αγορά εργασίας διαθέτοντας ήδη μια χρήσιμη επαγγελματική παρακαταθήκη στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης με την EnergyIntel.

Πέρα, όμως, από την εμπειρία και την εμβριθή γνωριμία με τους τεχνικούς όρους και την παροχή υπηρεσιών στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των Α.Π.Ε., ο φοιτητής αποκτά άμεση τριβή με αυτό που ονομάζουμε περιβάλλον εργασίας. Έρχεται σε επικοινωνία με ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και μαθαίνει να αντιμετωπίζει τις επαγγελματικές του προκλήσεις με σεβασμό προς τις προσωπικές του αξίες, τον πελάτη του αλλά και το περιβάλλον με το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένες οι εφαρμογές των Α.Π.Ε.

Η EnergyIntel δημιουργεί μέσω αυτής της συνεργασίας τους επόμενους ηγέτες στον τομέα των Α.Π.Ε. Συγκεκριμένα, δεσμεύεται στη μεταλαμπάδευση των υψηλών αρχών που ενέχονται στην επιτυχημένη άσκηση ενός επαγγέλματος που έχει στο κέντρο του τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Παρέχοντας διαρκή υποστήριξη, καλλιεργεί ένα γόνιμο έδαφος αλληλεπίδρασης, στο οποίο οι ασκούμενοι του προγράμματος του Πανεπιστημίου μπορούν όχι μόνο να λάβουν αλλά και να προσφέρουν ουσιαστικά με τις καινοτόμες ιδέες τους. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν την πραγματική διαφορά στον τομέα τους!