4 αθλητές μας εμπνέουν για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον

Αξίζει να εξοικονομείς ενέργεια για ένα κοινό σκοπό? 

4 αθλητές μας δείχνουν πως με την επιμονή, την προσπάθεια και τη δύναμη της ψυχής «ξοδεύουν» όλη τους την ενέργεια σε αυτό που αγαπούν περισσότερο: τον αθλητισμό. 

Το πάθος τους, είναι η ενέργειά τους και αυτό που τους οδηγεί προς τη συνεχή εξέλιξη και επιτυχία. Τίποτα δεν προσφέρεται απλόχερα. Χρειάζεται δράση. Σήμερα. 

Μια νέα εποχή χαράζει για τον άνθρωπο, προκαλώντας τον να δηλώσει «παρών» και να ξεπεράσει τα εμπόδια που ορθώνονται όταν αφήνει την ανησυχία, τη φοβία και την ανασφάλεια να τον λυγίσουν. Η έμπνευση για δράση χρειάζεται ενέργεια. Μια ενέργεια που δοκιμάζει τα όρια και αποδεικνύει την πίστη στο δικό μας προσωπικό όραμα. Το όραμα που χτίζουμε κάθε μέρα με το να προχωράμε παρά τις δυσκολίες.  

Στο απάντημα αυτής της συναρπαστικής εποχής, η συμμετοχή καθενός από εμάς στο τώρα είναι το παν. Αφήνοντας πίσω ό,τι μας πλήγωσε και μας καθυστέρησε από το να γίνουμε τα θαύματα που αξίζουμε, σε αυτή την εποχή τον πρώτο λόγο δεν έχουν μόνο οι δυνατοί, αλλά και αυτοί που επιμένουν 

-Αυτοί που δεν κλοτσούν τις ευκαιρίες. 

-Αυτοί που τρέχουν στην πρώτη γραμμή. 

-Αυτοί που δεν ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης σε άλλους. 

-Αυτοί που επιταχύνουν σε κάθε στροφή.

Η θέληση να δώσουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο είναι αυτή που μας εμπνέει να σταθούμε και εμείς με τις υπηρεσίες μας στο πλάι αυτών που θέλουν να πρωτοστατήσουν. Όχι υπό προϋποθέσεις, όχι ύστερα. Τώρα. Είναι οι άνθρωποι που με την καθημερινή δράση τους προκαλούν ένα θετικό ντόμινο αντίδρασης, ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και εξοικονομούν θετική ενέργεια για έναν κοινό ανώτερο σκοπό! 

Στην EnergyIntel ταυτιζόμαστε πλήρως με αυτή τη συγκλονιστική δυναμική να αλλάξουμε τον κόσμο μέσα από βιώσιμες λύσεις ενέργειας. Η δέσμευσή μας και ο προσανατολισμός μας είναι δοσμένα ακέραια και διαχρονικά σε αυτόν τον υψηλό και ευγενικό στόχο να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να προστατεύσει τον πλανήτη με τις πιο σύγχρονες και καθαρές λύσεις ενέργειας. Στην EnergyIntel το μέλλον ανήκει σε όσους τολμούν να δουν το μέλλον σήμερα. Είμαστε η Ανοιχτή Δύναμη που ενισχύει και παρακινεί προς αναπροσαρμογή και ρίξη με καθετί συμβατικό και παρωχημένο. Και το κατορθώνουμε με τη εφαρμογή νέων προσεγγίσεων που συνδυάζουν άριστα τη βιωσιμότητα και την καινοτομία 

Η παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση βάζει αναπόφευκτα τους όρους του παιχνιδιού. Και είναι γεγονός πως η δράση σε κρατικό και εθνικό επίπεδο δεν χωρά αναβολή. Πέρα, όμως, από όσα μπορούν ή αδρανούν να κάνουν οι κραταιοί αυτού του κόσμου, μένει στον καθένα από εμάς ένα υπολογίσιμο μερίδιο ατομικής ευθύνης το οποίο δεν μπορούμε και δεν έχουμε δικαίωμα να απορρίψουμε ή να διαψεύσουμε. Η ευθύνη μοιράζεται και όσο αγχωτικό και αν ακούγεται αυτό, είναι άλλο τόσο ελπιδοφόρο. Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως έχεις λόγο στο μέλλον αυτού του κόσμου και πως οι δικές σου επιλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το άθροισμα αυτών των συνετών επιλογών είναι, άλλωστε, αυτό που θα φέρει τελικά την πολύ μεγάλη αλλαγή στο ενεργειακό μέλλον του πλανήτη που μας φιλοξενεί.  

Το δικό μας πάθος είναι να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο, χρησιμοποιώντας την παντοδύναμη ηλιακή ενέργεια! Και είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, τεχνολογία και γνώση για να το πετύχουμε. Η δική μας ανταμοιβή, τα χαμόγελα των χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών μας που μαζί μας βοηθούν να αλλάζουμε τον κόσμο προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα. 


Ready to tune in?